FollowRSS

 | mr H.R. (Hans) Petri

mr H.R. (Hans) Petri


Sinds midden jaren tachtig ben ik actief in de fiscale praktijk en heb ik het fiscaal-juridische metier van verschillende invalshoeken kunnen doorgronden. Een gedegen opleiding spreekt eigenlijk voor zich maar is allicht het vermelden waard: doctoraal examen Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, doctoraal examen fiscaal recht aan de Katholieke Universiteit Brabant. Tel daarbij een langjarige loopbaan als belastingadviseur, als universitair docent en als wetenschappelijk adviseur van één van de grote vier advieskantoren en het beeld is compleet.

een helder oordeel of advies is altijd beter dan een dichtgetimmerd verhaal

Meesterschap


Als fiscaal-juridisch adviseur staan twee zaken bij mij bovenaan: fiscale expertise én een zorgvuldige afstemming op mijn gesprekspartners. Dat zijn de ingrediënten voor een uitstekende relatie met mijn opdrachtgevers. Een helder oordeel of advies is daarbij altijd beter dan een dichtgetimmerd verhaal waarin alle risico's worden uitgesloten. Ondernemend adviseren is iets heel anders dan eindeloos risico's benoemen.
Samen met mijn opdrachtgevers zet ik een duidelijke fiscale koers uit om voor DGA én onderneming het beste resultaat te bereiken.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, de toonaangevende beroepsvereniging voor fiscaal-juridische adviseurs.

Gewoon Hans


Mijn thuisbasis is Salland (licht, lucht en ruimte), mijn werkgebied is heel Nederland. In mijn vrije tijd mag ik heel graag voetballen, zeilen, kamperen en lezen. Als het kan staat de radio aan en luister ik naar al het moois dat de jaren zestig en zeventig hebben voortgebracht.

Informatie


Met vragen blijven zitten, of wil je meer informatie?
> contact opnemen


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.